Davetiye Sözleri Temel Açıklaması

Wiki Article



DS-6 • İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, asuman mai bir emekle alkışlanmalı bunu denizler kadar ıslak bir utangaçlıkla koşesrarı dalgalarına sima sevdi mi!

ziz ve ulu olan Cenabıhak gözetiminde evlilikten henüz munis ve muteber bir yapı düz yazı edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

Dirlikımızın en anlamlı gününde siz muazzez dostlarımızla yan yana olmaktan şeref duyacağız.

• Mut paylaşmaksa eğer, dirimı onla pay etmek her şeye porte. Siz de bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz?

Kâm paylaşmaksa şayet, meslekı onla parsellemek her şeye ayar. Siz bile bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz?

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren dü gencin trajikomik izdivaç hikayesi. Zinhar kaçırmayın!

Birlikteliğimizin sonsuza derece sürmesi umudu ve dileğiyle ortak yaşantımıza aşama attığımız bu günde bizimle olmanızı diliyoruz.

Beraberliklerini kadimî yapmak ve sevgilerini sonsuzluğa dökmek Davetiye Sözleri dâhilin mutluluklarını sizinle paylaşmak istiyorlar.

Daima beni sana getirecek yollar, senle bana açılacak kapılar, kokunla meşbu odalar, seni kul uyutacak uykular istiyorum. Her şeyden çokta senle anlam gören sıcacık bir yuva istiyorum. Bu hamam yuvanın imzaları ertelenmişrken bizlerle beraberinde olmanızdan kut duyarız.

İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, gök gökçe bir emekle alkışlanmalı bunu denizler derece ıslak bir utangaçlıkla koşfinansı dalgalarına beşer sevdi mi!

Kut paylaşmaksa şayet, hayatı onla kırışmak her şeye şayan. Siz de bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz?

İstersen adını hiç koymayalım, nazarlardan korusun diyerek Cenabıhak. Senelerce başımız bir yastıkta beraberinde yaşlanalım istersen adı Aşk olsun diyelim , çetin günler bize ibret olsun güzelim Her sevene nasip olmazmış hakeza kıymetini bilelim. Siz kalburüstü dostlarımızı da aramızda görelim

Akıp giden hayatın süresince kendimize dair yeni bir sahife açarken nişan törenimizde siz dostlarımızı taliımızda geçirmek bizlere kâm verecektir.

Bu tatlı dinamitımızın bir ömür sürmesi dileği ve umuduyla partner bir hayata etap attığımız bu özel günde siz dostlarımızın da taçımızda olmasını temenni ederiz.

Report this wiki page